Användarvänlighet
Bentlon Brons behandlingsstolar är utrustade med 2 motorer som gör det möjligt att justera höj- och lutningsfunktionen och placera den i önskad position. Det är också möjligt att sätta stolen i massageläge på detta sätt. Ryggstödet är lätt att använda med hjälp av en gasfjäder. Denna kombination ger operatören en god användarvänlighet.

 

Komfort
Bentlon Bronze skapar en trevlig sittställning för kunden hela tiden. Dessutom är det möjligt att helt vinkla armstöden, vilket gör det enkelt för kunden att gå in eller ur behandlingssängen.

 

In- och ut hjälp
En unik elektrisk in- och uthjälp hjälper kunderna att gå in och ut ur stolen på ett enkelt sätt. Sätet sänks, stolen lutas framåt och ben/fotdelen skjuts inåt. Det innebär att kunden får extra stöd och hjälp med att går ur behandlingssängen.

Sätena är mycket solida vilket gör att lyft- och lyftkapaciteten blir väldigt hög.


För att ge Bentlon Bronze ett lyxigt utseende, har ett högkvalitativt imiterat läder med kalvläder ärmar och en subtil mattglans effekt valts.
Ytan är mycket lätt att rengöra och är resistent mot desinfektionsmedel. 

 

Garanti
Bentlon garanterar också den höga kvaliteten och tillförlitligheten hos Bentlon Bronze-serien och erbjuder 2 års generell garanti och upp till  
5 års garanti vid konstruktionsfel.