FOTVÅRDSAPARATUR

Bentlons nya serie av fotvårdsapparatur är utformade speciellt för att tillgodose behoven och kraven hos professionella fotvårdare. Serien består av 7 sprut- och 2 sugmodeller, var och en är försedd med en ergonomisk, lättviktig handdel och utformad att hålla god kvalitet och hygien som utgångspunkt. 
 

Innovativ sprayteknik
Bentlongs fotvårdsapparatur med sprutteknik är tysta motorer med ett kraftfullt intervall mellan 5000 och 30.000-40.000 RPM. Upp till 14 eller 19 hastighetsinställningar kan väljas inom detta område beroende på maskinens typ och den unika spruttekniken säkerställer att både ytan och biten blir svala och att en fin dimma sprutas. Alla modeller har en stor, transparent 245 ml reservoar som gör det mycket enkelt att hålla koll på nivån på desinfektionsspray.

 

Bevisad sugteknik
Sugdrivna podiatryanordningar är utrustade med mycket kraftfulla motorer som har en maximal sugkraft på 190 liter per minut och har samma räckvidd som sprutmodellerna. Hastigheten kan varieras med 14 eller 19 inställningar och dammpåsen behöver inte bytas ut efter varje användning. Vid behov visas en indikator via en automatisk timer på LED-displayen.

 

Lätta handstycken
Varje enhet är utrustad med en professionell handdel från Smart eller Perfect-serien, som båda har unika egenskaper. Alla handstycken är anmärkningsvärt lätta och förhindrar därför trötthet och belastning.

Dessa ultralätta handstycken har utformats med hygien, steriliseringsmöjligheter, ergonomi och användarvänlighet i åtanke och resultatet är handstycken som maximerar komforten och är lätta att använda.

LADDA NER PRODUKTBLAD