INSTRUMENTBORD & SKÅP

Bentlon presenterar sina nya skåp Bronze, Silver och Gold. Modellerna finns i 12 olika varianter och  alla är utrustade med hållbart material, perfekt finish och naturligtvis den höga Bentlon kvaliteten. Skåpen är lätta att flytta runt med de hög kvaletativa gummihjulen utan att lämna några repor på golv och underliggande material. Dessutom kan hjulen låsas med 2 integrerade bromsar.

Bentlon Bronze-skåpet innehåller en mycket funktionell design till en rimlig prisnivå vilket passar perfekt för varje professionell skönhetssalong. Detta högkvalitativa sortiment ger förvaring med öppna hyllor som kan anpassas efter eget behov. 

Silver-serien har en modern design som passar alla salonger. De är utrustade med 2 eluttag för att enkelt kunna ansluta dina enheter och handdukshållaren kan förlängas med en arbetslamphållare. De olika modellerna erbjuder en stor yta på 30-tum, och beroende på modell varierar antalet små lådor med 15 centimeter. Lådorna är försedda med ett trycksystem för öppning.

Gold skåpen är utrustade med den senaste tekniken och underlättar ditt arbete som terapeut. Skåpen innehåller en låda med UVC-ljus för att hålla dina instrument sterila. Handdukshållaren är utrustad med arbetslamphållare som lätt kan anpassas efter dina önskemål. Förutom de 2st uttag som finns på baksidan av skåpet är användarvänligheten optimal genom eluttaget inuti skåpet. Skåpet har även en öppen låda som också kan användas som plats för din utrustning. De slitstarka lådorna är utrustade med ett tryck-och- öppna system.