OM BENTLON

Dancohr Corporation är ett av Nordens största och ledande tillverkare inom klinik och skönhetsutrustning som producerat och distribuerat sina produkter sedan starten 1975.


Med en världsomspännande export till över 60 länder anses Dancohr Corporation vara en trendsättare och alltid står för forskning och utveckling av nya produkter. Dancohr Corporation tillhandahåller skönhetsutrustning, inredning, ett komplett utbud av fotvårdsutrustning och annan utrustning inom skönhet. Produkterna produceras av vår egen produktionsanläggning i Nederländerna där tillverkningsprocessen är helt datorstyrd med kontinuerlig kvalitetskontroll som garanterar Bentlons höga kvalitet.

Med varumärket Bentlon som riktmärke för kvalitet i mer än 30 år har Dancohr Corporation gjort stora satsningar på innovativa lösningar som skyddas av patent och att kontinuerligt arbeta med att utveckla och komplettera produktsortimentet. För varje Bentlon produkt uppmärksammas minsta detalj som design, användarvänlighet och funktionalitet. Alla interna arbetsprocesser drivs i enighet med gällande europeiska riktlinjer och detta bevisas med två ISO-certifikat som erhålls under kontinuerlig kvalitetskontroll av oberoende kontrollorgan.

Kort sagt, är Bentlons produkter tillverkade av specialister för specialister.