Användarvänlighet

Bentlon Platinum är en stabil och högkvalitativ elektrisk behandlingsstol ger enorm användarvänlighet. Med full elektrisk styrning via fotkontroll gör det möjligt att aktivera alla motorer med bara en brytare för att få stolen till önskat förprogrammerat läge.
 

Värme och massage
Platinum serien finns även tillgänglig med värme- och /eller massagefunktion. Dessa extra funktioner skapar en bra upplevelse, trevlig känsla och optimal avkoppling för din kund.
Det smarta värmesystemet värmer rygg, sits och ben sektionerna mycket snabbt och upprätthåller en konstant temperatur.

Massagesystemet erbjuder vibrationer vid axlar, nedre rygg, och benen. Behandlingsstolen har även ett pulsprogram med 3 pulser per zon och ett vågprogram med kontinuerliga vibrationer.


Komfort och design
Med en snygg design och komfort erbjuder Bentlons Platinum stol din kund bästa komfort genom ergonomiskt förformade klädseln där silhuetten av kroppskonturer följs. Armstöden och breda fotbrädan bidrar också till hög komfort och ett lyxigt utseende. Klädseln består av högkvalitativt imiterat läder och finns i 37 färger. Som standard är behandlingsstolen tillgänglig i färgerna Vit, Chrome eller Jeans. En tilläggskostnad tillkommer för andra färger. Liksom Gold har Platinum också ett val av färg på fot ram; vit, grå, eller wenge (brun) utseende.

 

In- och ut hjälp
En unik elektrisk in- och uthjälp hjälper kunderna att gå in och ut ur stolen på ett enkelt sätt. Sätet sänks, stolen lutas framåt och ben/fotdelen skjuts inåt. Det innebär att kunden får extra stöd och hjälp med att går ur behandlingssängen.

Sätena är mycket solida vilket gör att lyft- och lyftkapaciteten blir väldigt hög.

 

3-dimensionellt justerbart nackstöd

Bentlon Beauty Gold har ett tredimensionell justerbart nackstöd. Detta multifunktionella patenterade nackstöd kan höjas, sänkas och lutas och erbjuder även möjlighet att justeras bakåt och framåt. Detta ger ökad komfort för terapeuten och kunden.

Garanti

Bentlon garanterar också den höga kvaliteten och tillförlitligheten hos Bentlon Bronze-serien och erbjuder 2 års generell garanti och upp till  5 års garanti vid konstruktionsfel.