Användarvänlighet

Bentlon Beauty Silver manövrerad med fotkontroll eller handkontroll kan sängen nästan ställas in till vilken behandlingsposition som helst, från grundläge till liggande position. Benstödet kan manövreras med hjälp av en gasfjäder och armstöden kan vikas upp för att komma in eller ut genom sidan.

Design och komfort

Bentlon Beauty Silver har ett modernt utseende och med den ergonomiskt utformade klädseln som följer kroppens konturer erbjuder den en mycket trevlig sittposition för dina kunder . Nackstödet är utdragbart och vippbart, benplattan justerbar så att den mest optimala positionen kan ställas in för varje kund och behandlingsläge.

Massage huvudstöd

Om så önskas kan ett speciellt C-krökt nackstöd monteras på Bentlon Beauty Silver för ett perfekt stöd av ansiktet under bland annat massagebehandlingar. Detta ger kunden extra komfort, vilket gör det möjligt för honom eller henne att njuta av behandlingen mer.

 

Nedre armstöd

För att stödja dina underarmar är det också möjligt att montera underarmstöd. Detta ger ett extra stöd vid en fotbehandling för att avlasta dina axlar och rygg och skapa en bättre arbetsställning.

 

Tillbehör och alternativ

Bentlon Beauty Silver kan utökas med armstöd för fotvård, hjul, maikyrbricka, rullpappershållare.

 

Garanti

Bentlon garanterar också den höga kvaliteten och tillförlitligheten hos Bentlon Bronze-serien och erbjuder 2 års generell garanti och upp till  5 års garanti vid konstruktionsfel.